De Kroon fietsen

Meer nieuws

Victoria eTrekking 7.7 met riemaandrijving!

Vanaf vandaag in de winkel, de Victoria eTrekking 7.7 met riemaandrijving! Een understatement puur is de 7.7 met een mooi gevormd unisex-frame en GATES aandrijfriem. Hiertoe behoort ook het BOSCH Active Line Plus aandrijfsysteem met een 500 Wh accu

Nieuw in het assortiment!

Vanaf heden leverbaar bij De Kroon fietsen; de sportieve e-bikes van Kreidler. Kreidler, een naam die herinneringen doet opkomen! De in 1888 in Kornwestheim (DE) opgerichte onderneming werd vooral bekend door bromfietsen en motorfietsen. Vandaag de dag is het merk echter ook op de fietsenmarkt niet meer weg te denken.

Pech onderweg?

Pech onderweg kan altijd gebeuren, neem daarom een pechpas van FietsNED, dan fietst u zo weer vrolijk verder!


Pech onderweg?

Pech onderweg?

Bij pech onderwerg belt u naar de fietsNED-servicelijn. Die is 24/7 bereikbaar. Een van onze monteurs komt dan naar u toe om uw fiets te maken en ervoor te zorgen dat u weer door kunt fietsen. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkend als E-bike specialisten. Ze komen naar u toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Ze gebruiken de modernste gereedschappen meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn om uw fiets perfect te kunnen repareren. 

Sluit uw jaarabonnement af bij De Kroon fietsen! Al vanaf € 32,50 per jaar


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • ,

OpeningstijdenOnze merken

Koga
Kreidler
Victoria